Služby

Crossfit

Skupinové tréningy, začiatočnícky kurz Basics

CrossFit Teens

Tréningový program pre tínedžerov vo veku od 11 do 15 rokov, ktorý rozvíja všetky fyzické schopnosti, akými sú sila, rýchlosť, vytrvalosť a výbušnosť. To všetko zábavnou formou. Náročnosť tréningu je vždy prispôsobená veku a fyzickému stavu dieťaťa.

Individuálne tréningy

Súkromné tréningy pre ľudí, ktorým zo zdravotných, časových či iných špecifických dôvodov nevyhovujú skupinové tréningy podľa rozvrhu. Tréningový plán je nastavený a realizovaný individuálne s trénerom, kde sa berie ohľad na potreby a možnosti klienta.

Nutričný coaching

Či sa nám to páči alebo nie, výživa hrá významnú úlohu v živote každého človeka. Obzvlášť, ak ide o fyzicky aktívnych ľudí, ktorým záleží na svojom zdraví, podpore výkonu a regenerácií. Každý sme iný, preto je dôležité nájsť vyvážený prístup, ktorý funguje v súlade s tebou, tvojím životom a v neposlednom rade tvojimi cieľmi.

Ponúkame 3 typy služieb v oblasti výživy:

  1. Dlhodobá spolupráca

Dlhodobá spolupráca medzi klientom a športovým nutričným coachom. Tento typ spolupráce spočíva v hľadaní a riešení tvojho individuálneho problému a v poskytovaní individuálnej podpory, v zlepšovaní stravovania a celkovej výživy klienta. Obdržíš individuálne zostavený nutričný plán, prispôsobený tvojim cieľom, telesnej kompozícii a osobným preferenciám.

 

Minimálna doba spolupráce: 8 týždňov

  1. Jednorazové konzultácie

Tieto konzultácie sú zamerané najmä na vzdelávanie a budovanie správnych návykov v oblasti výživy, pomoc pri plánovaní jedálnička a výbere vhodných potravín.

  1. Zostavenie individuálneho nutričného plánu – jedálnička

Ten je prispôsobený tvojim cieľom, telesnej kompozícii a osobným preferenciám.

Meranie a analýza tela

InBody je jeden z najpresnejších a najspoľahlivejších neinvazívnych diagnostických prístrojov pre analýzu stavby ľudského tela. Rýchlym, jednoduchým a bezbolestným meraním je možné zistiť všetky dôležité informácie, akými sú: množstvo telesného tuku a kostrového svalstva, objem vody v organizme, hodnotu viscerálneho tuku či metabolický vek a mnoho ďalších ukazovateľov.

Ako sa stať členom
Repeat CrossFit?

  1. Nevieš, čo je CrossFit a chceš o ňom vedieť viac, ba možno dokonca premýšľaš, že s ním aj hneď začneš? Vyplň tento kontaktný formulár.
  2. Na základe poskytnutého kontaktu sa ti ozveme a dohodneme si s tebou nezáväznú vstupnú konzultáciu u nás v Repeat CrossFit.
  3. Vstupná konzultácia bude hlavne o tebe. Povieš nám o svojich problémoch, zdravotnom stave,
    cieľoch, predstavách a očakávaniach. My ti ukážeme priestory, predstavíme náš tím, spôsob fungovania a radi zodpovieme všetky otázky. Ak sa ti u nás bude páčiť, naplánujeme začiatok tvojho nového, lepšieho života, ktorý odštartujeme BEGINNERS KURZOM (preklik na čo je to beginners kurz). Vďaka kurzu získaš základné znalosti a techniky potrebné pre CrossFit tréningy. Naučíš sa základné pohyby a nadobudneš sebavedomie pred prvými tréningami.
  1. Po absolvovaní BEGINNERS KURZU ťa bude čakať skúšobný mesiac. Toto obdobie ti umožní spoznať všetky benefity, ktoré CrossFit ponúka (preklik na benefity crossfitu). Zistíš, aká frekvencia tréningov ti vyhovuje, následne si tak zvolíš vhodné členstvo.
  2. S CrossFitom po zvyšok života (preklik na ,,CrossFit, sport for life.”)…a to doslova. Množstvo našich členov to s nami ťahá už pár rokov a CrossFit sa stal postupom času neodmysliteľnou súčasťou ich života a my veríme, že presne toto bude aj tvoj prípad

Chcem začat lepšie žiť, chcem
začať s CrossFitom.

ROZVRH

No upcoming events.